40 de scări de bloc, cu defecţiuni la subsol, nu vor primi căldură. VEZI aici scările de bloc cu probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Conducerea Terma Serv Alexandria a anunţat asociaţiile de proprietari cu probleme în subsolurile blocurilor că în cazul în care nu remediază defecţiunile, nu vor primi căldură iarna aceasta.

  Este vorba de peste 40 de scări de bloc, care au ţevi sparte. „Eu i-am înştiinţat despre acest lucru. Noi trebuie să facem reparaţii până la branşament, iar în cazurile de faţă, nu avem probleme cu branşamentele. Problema este în subsoluri şi în apartamente, unde ţevile sunt sparte, iar de aceste lucrări trebuie să se ocupe locatarii”, a spus Traian Constantinescu, directorul Terma Serv.
  Inginerul-şef Virgil Păunică a mai spus că oamenii puteau să se îngrijească din timp, pentru ca acum să nu întâmpine astfel de dificultăţi, dar nici acum nu este târziu, pentru că asociaţiile de proprietari nu trebuie să facă decât o solicitare de reparare a deficienţelor. „Ei trebuie să solicite reparaţiile, eu le fac devizul şi asta e. Bine, ei pot apela la orice firmă specializată. Nu putem să le dăm căldură dacă nu repară defecţiunile”, a completat inginerul-şef. O problemă pentru repararea defecţiunilor o reprezintă ţevile sparte din casele alexăndrenilor, care nu vor ca lucrătorii să le spargă apartamentele. „Asociaţiile de proprietari întâmpină probleme cu locatarii, care au ţevi sparte în apartamente şi noi trebuie să lucrăm la ei în case”, a adăugat Virgil Păunică. Până acum, Terma a primit trei solicitări de a repara subsolurile.

Blocurile cu defecţiuni la subsol:
-    Blocurile V1, V5 şi V6, toate scările
-    Blocul G2
-    Blocul 714, scările D şi D+E
-    Blocul 113, scara E
-    Blocul V8 (defecţiune în apartament)
-    Blocurile 205, 207 (scara B), 208
-    Blocul L9
-    Blocurile 210, 212, 213, cu probleme la subsol
-    Blocul 1602
-    Blocul B7 (subsol)
-    50 de garsoniere de pe strada Al. Ghica, zona ICMT
-    Blocurile 328, 329, defecţiune pe canal
-    BM3, scara B (subsol defect)
-    Blocul 454, scara B, cu defecţiune în apartament
-    Blocul A3, defecţiune la subsol
-    Blocurile K2, K3, A6, F10, scara A
-    Blocurile 591, 597, scara C, 590 (defecţiuni la subsol)
-    Blocurile I13, scara B (defecţiune în apartament), M9.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite