Vrei să ai afacerea ta? Ai şansa să obţii bani printr-un proiect cu fonduri europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Teleorman anunţă lansarea proiectului „ Antreprenoriat pentru România”.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi este coordonat de Universitatea Craiova în  colaborare cu Eulik Pro Bucureşti, IFI Spania, şi Global Commercium Development Bucureşti.Proiectul se adresează  persoanelor din conducerea IMM-uilor, întreprinzători, angajaţi, persoane interesate de iniţierea unei afaceri. Prin intermediul experţilor implicaţi în proiect, se va asigura gratuit informare, consiliere şi instruire pentru mai multe tipuri de activităţi. De asemenea, se vor acorda subvenţii pentru deschiderea unei afaceri pe cont propriu, în cazul a 10 persoane. Proiectul prevede organizarea unui concurs de soluţii de afaceri, în urma căruia vor fi selectaţi 10 bursieri care vor primi burse lunare timp de doi ani. Cei care se vor înscrie în proiect vor participa la cursuri de management, achiziţii publice, fiscalitate, legislaţie, fonduri structurale.
În cadrul proiectului se vor organiza: 10 workshop-uri despre dificultăţile cu care se confruntă mediul antreprenorial, 7 module de cursuri de formare profesională, 12 seminarii de consiliere acordată IMM-urilor  pentru reorganizarea afacerilor  şi structurilor organizatorice. 25 de persoane din grupul ţintă vor participa la o suită de traininguri în Spania.
Teleormănenii interesaţi să se înscrie în grupul ţintă al proiectului pot contacta Centrul Pilot de la Târgovişte deschis de Global Commercium Development la telefon: 0245/210003 sau 0721.001.010.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite