Vom avea semnale de intrare în oraş anul acesta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandria este singura localitate  din Teleorman care nu are semnale de intrare, pentru că la bugetul local nu s-au găsit până acum bani pentru această investiţie.

În afara plăcuţelor rutiere pe care e scris numele urbei, nu există nimic care să anunţe şoferii că au intrat într-o  reşedinţa de judeţ. Un proiect privind realizarea  a patru semnale de intrare la cele patru intrări în Alexandria există din 2009. În anul în care s-a aprobat proiectul şi au fost stabiliţi  indicatorii tehnico-economici ai investiţiei, a fost prevăzută în bugetul local şi suma de 290.000 de lei cu această destinaţie. Proiectul a rămas doar la stadiul de intenţie, iar banii au mers către alte investiţii, considerate  la vremea respectivă prioritare, în defavoarea semnalelor de intrare. Nici 2010 nu a adus vreo schimbare la intrările în Alexandria, semnalizate doar prin plăcuţele rutiere. Situaţia se va schimba anul acesta promite însă primarul Victor Drăguşin. „ Semnalele de intrare în oraş sunt prinse în programul de investiţii din 2011.Le facem anul acesta ”, a spus edilul-şef al Alexandriei, fără a menţiona o dată clară de începere a lucrărilor.

O construcţie masivă de beton cu litere luminoase

Proiectul municipalităţii vizează montarea  a patru semnale de intrare la cele patru intrări în Alexandria. Monumentele sunt construcţii masive de beton cu litere luminoase verticale  şi instalaţie de automatizare  pentru iluminat, care va funcţiona noaptea. Aşezat de o parte şi de alta a şoselei, semnalul va arăta ca o boltă, ai cărei piloni de susţinere vor fi formaţi din litera „ A”.

CIFRA

290.000 de lei

Monumentele care urmează a fi instalate la intrările în oraş costă 290.000 de lei.


Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite