Un singur reprezentant auto a vrut să vină la SAALEX

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexăndrenii sunt aşteptaţi săptămâna aceasta la Târgul de floricultură şi legumicultură, ajuns la a IV-a ediţie.Tot în perioada 12-16 mai, ar fi trebui să se desfăşoare şi salonul auto SAALEX, dar pentru că nu au vândut nimic în anii trecuţi, reprezentanţii auto au refuzat să vină la Alexandria.

Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură a vrut să menţină şi în acest an tradiţia şi să aducă alexăndrenilor în luna mai Târgul de floricultură şi legumicultură şi salonul auto SAALEX. Demersurile instituţiei au avut succes doar în ceea ce priveşte târgul de flori. Din păcate, alexăndrenii nu vor putea vedea în perioada 12-16 mai, aşa cum era tradiţia, şi ultimele modele de maşini, pentru că SAALEX nu se va mai desfăşura în acest an. Salonul auto se va opri se pare, în acest an, la a IX-a ediţie, pentru  că alexăndrenii nu s-au dovedit a fi buni cumpărători la  ediţiile trecute. Organizatorii au încercat să convingă reprezentanţii auto să-şi expună maşinile în Alexandria, dar nu au reuşit. „ Noi am vorbit şi am luat legătura cu mai multe firme , dar nu au vrut să vină, pentru că , în anii trecuţi, nu au vândut mai nimic. Ei spun că piaţa se mişcă greu aici şi ar fi un efort financiar prea mare să vină să expună”, ne-a spus Pantilie Stan, reprezentant al CCIA Teleorman.
Un singur reprezentant auto a acceptat să vină cu maşinile la Alexandria şi acesta îşi va prezenta exponatele la târgul de flori. „ Doar un reprezentant de la Piteşti  vine cu Honda. Pentru că e unul singur nu mai facem târg separat, cum am făcut în anii trecuţi pe platoul de la Finanţe. Va expune lângă expozanţii de flori, pe platoul de la Casa de Cultură” ne-a mai spus Pantilie Stan.

Deocamdată, zece comercianţi  la Târgul de floricultură

Până acum , la Târgul de floricultură şi legumicultură s-au înscris 10 firme din toată ţara, dar se mai pot înscrie până  la deschiderea târgului din data de 12 mai. Alexăndrenii vor putea admira şi cumpăra de la târgul de floricultură şi legumicultură, flori la ghioveci, plante ornamentale, seminţe, utilaje de grădină, legume, gazon, răsaduri, bulbi de flori. „ Târgul va fi deschis până pe data de 16 mai , zilnic, între orele 9.00-18.00, în faţa Casei de Cultură”, a mai spus reprezentantul Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură Teleorman, instituţia organizatoare.
Târgul din această  lună este al doilea eveniment de acest gen organizat de CCIA, în 2011.  În martie, alexăndrenii au putut cumpăra unelte de grădinărit, arbuşti şi arbori de la Târgul de horticultură şi grădinărit. Alexăndrenii vor mai avea parte de un târg la sfârşitul lunii august, de zilele oraşului. Este vorba despre tradiţionalul târg de maşini şi utilaje agricole Agralimex, ajuns anul acesta la a XXI-a ediţie.

CIFRA
10
10 firme din toată ţara vor expune în perioada 12-16 maila Târgul de floricultură şi legumicultură de la Alexandria


Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite