Terma Serv ameninţă cu sistarea căldurii !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea avertizează abonaţii sistemului centralizat de încălzire că vor rămâne fără căldură la sfârşitul lunii din cauza facturile neachitate către furnizorul de gaz.

Din factura aferentă  gazului furnizat în luna decembrie, în valoare de 1.500.000 de lei ,  Terma Serv a achitat către Wirom doar aproximativ 500.000 de lei. La restanţa din decembrie se adaugă factura aferentă lunii ianuarie, în sumă de 3.300.000 de lei. “ Anticipăm că şi factura pentru februarie se va ridica tot la 3.300.0000 de lei, ceea ce înseamnă că la începutul lunii martie  vom avea o datorie totală către Wirom de 8.000.000 de lei” a spus directorul Terma Serv.

Dacă până acum furnizorul de gaz s-a mulţumit cu biletele la ordin emise de Primăria Alexandria, ca garanţie pentru Terma Serv, acum furnizorul de gaz vrea bani şi ameninţă cu sistarea gazului la 1 martie. “ Dacă populaţia nu va plăti întreţinerea la zi , nici noi nu vom avea de unde să achităm gazul . Dacă Wirom va tăia gazul la 1 martie, Alexandria va rămâne fără căldură” , a mai spus directorul Terma Serv.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite