Terma Serv a oprit căldura!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei aproximativ 6700 de beneficiari ai sistemului centralizat de încălzire din Alexandria au rămas, de astăzi, fără căldură.

Terma Serv a luat decizia de a sista furnizarea energiei termice , având în vedere temperaturile ridicate din ultimele zile, dar şi restanţele mari ale populaţiei. „ Am oprit azi-dimineaţă căldura la centrala de zonă şi la centralele de cvartal. Decizia fusese anunţată şi în şedinţa Consiliul local de săptămâna trecută. Am considerat că la 20 de grade cât se înregistrează zilele acestea, nu mai are rost să furnizăm, mai ales că oamenii nu se înghesuie să plătească”, ne-a spus Virgil Păunică, inginer-şef la Terma Serv Alexandria.
Alexăndrenii încheie sezonul rece 2010-2011 cu restanţe de 4.000.000 de lei. La rândul ei, societatea Terma Serv rămâne cu facturi restante către Wirom Gas, tot de 4.000.000 de lei. Pe fondul situaţiei financiare precare , Terma Serv se pregăteşte să trimită în şomaj de luna viitoare 40 de salariaţi. Societatea va intra în perioada următoare într-o cursă de recuperare a restanţelor de la populaţie, pentru a-şi putea onora facturile către Wirom gas, furnizorul de gaz.

Sezonul de debranşare va începe la 1 mai

După o iarnă în care alexăndrenii au plătit la întreţinere cele mai mari facturi din istoria oraşului, duble faţă de iarna trecută, se aşteaptă un val masiv de debranşări. Terma Serv va da undă verde la debranşări,  după data de 1 mai. „ Vom începe debranşările pe începutul lunii mai. Până atunci vom primi şi vom aproba dosarele. Este posibil chiar să începem mai devreme sezonul de debranşare, deocamdată nu ştim”, ne-a mai spus inginerul-şef Virgil Păunică.
CIFRA
2000
Aproximativ 2000 de alexăndreni s-au debranşat în 2010, după sistarea furnizării energiei termice.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite