Naivitatea a costat-o: Spera să-şi găsească de muncă în Bucureşti, dar a fost sechestrată şi obligată se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 19 ani a fost sechestrată şi obligată să se prostitueze. Victoria, de 19 ani plecase din Alexandria, în Capitală, cu speranţa că Alexandru (23 de ani) o va ajuta să-şi găsească un loc de muncă. Acesta însă a scos el bani de pe urmă fetei obligând-o să întreţină relaţii sexuale contra-cost.

Poliţiştii Secţiei 9 au fost sesizaţi, în urmă cu două zile, cu privire la faptul că fata de 19 ani este sechestrată de trei indivizi într-un imobil situat în Şoseaua Pantelimon. Urmare a investigaţiilor efectuate a rezultat că în urmă cu aproximativ două săptămâni, Victoria, venind la Bucureşti să se angajeze, l-a cunoscut pe unul dintre agresori, cu care a avut şi o relaţie de câteva zile, perioadă în care a locuit în casa acestuia.

Prin intermediul acestuia, fata l-a cunoscut pe Alexandru, care i-a promis că-i găseşte de lucru, însă principala condiţie era să se mute în apartamentul său din Pantelimon. În tot acest timp alţi doi tineri o supravegheau pe tânără, în timp ce aceasta era obligată să se prostitueze.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite