O bătrână din Mârzăneşti, violată de propriul nepot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de peste 30 de ani, căsătorit, cu doi copii minori în întreţinere, a uitat pentru o clipă de familia de acasă şi a făcut o mârşăvie demnă de filmele horror. În noaptea zilei de 13 spre 14 februarie, o bătrână de 86 de ani a fost batjocorită.

Făptuitorul, pe nume Stanciu Ion, nu este altcineva decât propriul nepot al femeii, care, probabil, a crescut sub ochii bătrânei. Nesăbuita faptă s-a petrecut în localitatea Mârzăneşti, acolo unde poliţiştii teleormăneni au ajuns în urma unui apel telefonic al fiicei victimei, la numărul unic de urgenţă-112.
După cum precizează localnicii, individul este cunoscut ca fiind o persoană la locul ei, dar lucrurile ies de sub control atunci când consumă alcool în exces. De altfel, acesta nu este la prima faptă necugetată, recent fiind surprins sustrăgând diverse lucruri din gospodăriile oamenilor din comuna Mârzăneşti.

Făptuitorul a fost reţinut 24 de ore, cu propunere de arestare pentru 29 de zile. Dacă se dovedeşte că Stanciu Ion se afla în deplinătatea facultăţilor mentale în momentul săvârşirii faptei de viol şi dacă nu se va agăţa de chichiţele legii pentru a scăpa basma curată, acesta va sta ani buni după gratii.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite