FOTO Ziua veteranilor sărbătorită în avans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii instituţiilor publice locale, ai veteranilor de război şi ai cadrelor militare au participat astăzi, la Alexandria, la ceremonialul civil, militar şi religios consacrat Zilei Veteranilor de Război. Alexăndrenii, însă, nu şi-au arătat interesul pentru acest eveniment, participând în numar foarte mic. Ceremonialul s-a încheiat cu depuneri de coroane şi cu defilarea gărzilor de onoare.

Ziua Veteranilor de Război a fost marcată astăzi şi la Alexandria. La ceremonialul civil, militar şi religios au participat reprezentanţii autorităţilor publice judeţene şi locale, ai filialelor partidelor politice, ai grupurilor parlamentare, ai serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor, reprezantanţii filialelor veteranilor de război si ai filialei cadrelor militare în rezervă şi în retragere.

image

CLICK pe POZE pentru GALERIE FOTO

Un moment solemn a fost reprezentat, ca de fiecare dată, de ceremonialul de depunere a coroanelor la Monumentul Eroilor din al Doilea Război Mondial.

Din păcate, însă, alexăndrenii de rând nu şi-au arătat interesul pentru Ziua Veteranilor de Război, la eveniment participând mai mult cei direct vizaţi. Ceremonialul s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite