Urmărire ca-n filme pe şoselele teleormănene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe echipaje de poliţie au urmărit, ieri, un şofer vitezonam care nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Bărbatul a fost prins de aparatul radar în timp ce rula cu 130km/h, în afara localităţii. Poliţiştii au vrut să-l oprească, dar bărbatul a continuat să calce şi mai tare pedala de acceleraţie.

Drumul European 70, Alexandria – Bucureşti a fost scena unei curse nebune. Un bărbat a condus nebuneşte minute în şir sperând să scape de echipajul de poliţie care era pe urmele sale.

Incidentul s-a petrecut ieri, după ce aparatul radar al unui echipaj al Poliţiei Rutiere Teleorman, aflat pe E70, în apropiere de comuna Văceni, a înregistrat un autovehicul care rula cu 130km/h. Poliţiştii au vrut să-l oprească, dar bărbatul a continuat să calce şi mai tare pedala de acceleraţie.

Oamenii legii au plecat imediat el, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. După o urmărire de câţiva kilometrii, maşina a fost blocată la intrarea în Alexandria.

“Poliţiştii aflaţi în urmărire au cerut sprijinul colegilor pentru a imobiliza maşina fugarului. Trebuie precizat că în timpul urmăririi atât şoferul, cât şi poliţiştii au rulat cu viteze de peste 160km/h. În acest sens s-a pus în pericol siguranţa circulaţiei rutiere. Şoferul a fost blocat la intrarea în Alexandria”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea.

Vitezomanul a fost identificat în persoana unui bărbat de 26 de ani din judeţul Dolj care conducea un VW Passat înmatriculat în Anglia. Pentru această peripeţie a fost sancţionat cu amendă în valoare de 630 lei şi a rămas fără permis pe o perioadă de 60 de zile.

Din păcate, el şi-a continuat nestingherit drumul spre casă, la volanul propriei maşini, pentru că legea îi obligă pe poliţişti să elibereze o dovadă înlocuitoare cu drept de circulaţie pentru o perioadă de 15 zile.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite