Tinere din Teleorman racolate şi transformate în sclave sexuale de o reţea de proxeneţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
7 teleormăneni sunt arestaţi pentru trafic de minore și proxenetism
7 teleormăneni sunt arestaţi pentru trafic de minore și proxenetism

4 tinere teleormănence au fost obligate să întreţină relaţii sexuale cu peste 70 de bărbaţi. Mascaţii, însoţiţi de procurori DIICOT au descins în locuinţele a 7 persoane, toţi din Teleorman, suspectaţi trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism.

Şapte persoane, suspectate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. că au obligat patru tinere să întreţină relaţii sexuale cu peste 70 de bărbaţi, au fost arestate preventiv. Multe dintre victime erau minore.

"Poliţiştii teleormăneni au prins patru persoane cercetate pentru trafic de persoane şi proxenetism, pe numele cărora erau emise mandate de aducere. Astfel, C. George, de 19 ani, L. Cristian, de 25 de ani, B. Marian, de 38 de ani şi D. Aurel, de 50 de ani, toţi din Alexandria, au fost rarestaţi preventiv pentru 29 de zile. Cei patru suspecţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Teleorman alături de alţi trei complici  C. Ionuţ, de 23 de ani, P. Liviu, de 47 de ani, ambii din Alexandria şi N. Viorel, de 25 de ani din comuna Poroschia, care au fost reţinuţi şi arestaţi preventiv la începutul lunii februarie 2012, în urma unei acţiuni similare a poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea.

Potrivit poliţiştilor, suspecţii sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de constituire şi aderare la un grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism. Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit că în cursul anului 2011, aceştia au recrutat şi exploatat sexual patru tinere cu vârste între 16 şi 25 ani,  care au fost obligate să întreţină relaţii sexuale cu peste 70 de bărbaţi, pentru sume de bani cuprinse între 50 şi 150 de lei.

La comiterea faptelor, membrii grupului au beneficiat şi de sprijinul unor taximetrişti care au aderat la grupul infracţional ajutând la transportul victimelor sau al „clienţilor”.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite