Traficanţii de droguri roşioreni rămân în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins recursul formulat de cele 9 persoane din Roşiorii de Vede, acuzate de trafic de droguri de mare risc. Aceştia au fost arestaţi la sfârşitul săptămânii trecute, în urma unei acţiuni de proporţii a poliţiştilor teleormăneni.

Tinerii roşioreni arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc, printre care se află şi fiul preşedintelui PDL Roşiorii de Vede, Tudorel Coman, dar şi fratele vicepreşedintelui OTPDL Teleorman, Cosmin Drăgoi, rămân în arest. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins, ca nefondat, recursul formulat de aceştia.

“Respinge, ca nefondate, recursurile declarate de inculpaţi împotriva sentinţei din data de 18 martie 2012, pronunţată de Tribunalul Teleorman – Secţia Penală (arestare preventivă pentru 29 de zile nr.). În temeiul art.192 alin. 2 şi 4 din Codul de procedură penală, obligă pe recurenţii inculpaţi la plata sumelor de câte 300 lei, fiecare, cheltuieli judiciare către stat”, a fost soluţia dată de magistraţii bucureşteni.

Cei 9 tineri au fost arestaţi pe 18 martie, în urma unei acţiuni de proporţii a poliţiştilor teleormăneni. Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman au prins în flagrant cinci persoane care vindeau droguri într-un local public din Roşiorii de Vede. Asupra celor cinci au fost găsite 10 grame de cannabis. Câteva ore mai târziu, au fost efectuate mai multe percheziţii în Roşiori, prilej cu care au fost prinşi încă şapte suspecţi care făceau parte din reţeaua de trafic de droguri.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite