Traficanţii de droguri roşioreni vor să fie judecaţi în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii roşioreni arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc, printre care se află şi fiul preşedintelui PDL Roşiorii de Vede, Tudorel Coman, dar şi fratele vicepreşedintelui OTPDL Teleorman, Cosmin Drăgoi vor să fie judecaţi în stare de libertate. Aceştia au făcut recurs la decizia Tribunalului Teleorman de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti judecă, în acest moment, recursul celor 9 persoane, din Roşiorii de Vede, acuzate de trafic de droguri de mare risc. Aceştia au fost arestaţi în urmă cu 4 zile, în urma unei acţiuni de proporţii a poliţiştilor teleormăneni.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman au prins în flagrant cinci persoane care vindeau droguri într-un local public din Roşiorii de Vede. Asupra celor cinci au fost găsite 10 grame de cannabis. Câteva ore mai târziu, au fost efectuate mai multe percheziţii în Roşiori, prilej cu care au fost prinşi încă şapte suspecţi care făceau parte din reţeaua de trafic de droguri.

Instaţa de judecată teleormăneană a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pe numele a 9 din cei 12 suspecţi. Printre persoanele arestate se află şi fiul preşedintelui PDL Roşiorii de Vede, Tudorel Coman, dar şi fratele vicepreşedintelui OTPDL Teleorman, Cosmin Drăgoi.

Tinerii roşioreni arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc vor însă să fie judecaţi în stare de libertate. Aceştia au făcut recurs, iar dosarul lor a ajuns pe masa magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti care dezbat acest caz.

Revenim cu amănunte după pronunţarea sentinţei.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite