Şoferii indisciplinaţi au fost traşi pe dreapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii indisciplinaţi au fost sancţionaţi
Şoferii indisciplinaţi au fost sancţionaţi

Şoferii teleormăneni n-au fost deloc disciplinaţi în timpul Sărbătorilor de Paşte. 95 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru încălcarea normelor de circulaţie pe drumurile publice, iar 8 dintre ei s-au ales cu dosare penale pentru infracţiunile comise.

În perioada minivacanţei de Paşte, poliţiştii teleormăneni au avut serios de lucru cu şoferii indisciplinaţi din trafic. 95 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru încălcarea normelor de circulaţie pe drumurile publice, cu amenzi în valoare totală de 21500 lei. De asemenea, au fost întocmite 8 dosare penale pentru infracţiuni comise de conducătorii auto. Majoritatea dosarelor penale au fost întocmite celor aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Aşa se face că, poliţiştii turneni l-au depistat în trafic pe M. Marian din localitate, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe raza comunei Islaz a fost prins şi R. Florinel din localitate, care conducea un autoturism pe drumul public după ce consumase băuturi alcoolice. Aparatul etilotest a indicat o concentraţie alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Câteva ore mai târziu, un cetăţean din comuna Gratia a sesizat poliţiştilor, printr-un apel telefonic 112, producerea unui accident rutier în localitate. La faţa locului poliţiştii au stabilit că N. Ionuţ de 29 ani din comuna Gratia, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, conducând un autoturism pe DJ 701 a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un şanţ. În urma incidentului conducătorul auto nu a suferit leziuni corporale. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot cu câteva pahare “la bord” a fost prins şi A. Ionel de 22 ani din Roşiorii de Vede. Acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Dosar penal a fost întocmit şi pe numele lui A. Iulian de 26 ani din Alexandria, care a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest de poliţiştii care l-au oprit în trafic. De asemenea, tânărul a refuzat să-i însoţească pe poliţişti la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Şi poliţiştii din Zimnicea au întocmit dosar penal pe numele lui D. Iulian de 46 ani din comuna Lisa care a fost depistat la volanul unui autoturism pe DN 65 E în comuna Piatra  având o concentraţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite