Avertizare de ceaţă valabilă pentru judeţul Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceaţa a pus stăpânire pe Teleorman
Ceaţa a pus stăpânire pe Teleorman

Traficul este îngreunat pe mai multe artere din judeţ, din cauza ceţii dense. O nouă avertizare de ceaţă a fost emisă pentru judeţul nostru în acestă dimineaţă. Este prima avertizare de acest gen în aceată săptămână. Ceaţa deasă s-a așezat peste mai multe județe din sudul ţării printre care şi Teleorman.

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o avertizare de ceaţă care determină reducerea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m, valabilă în Teleorman, dar şi în alte 3 judeţe.

Avertizarea emisă la ora 7, în această dimineață, este valabilă pentru Teleorman, Giurgiu, Ialomiţa şi Călăraşi.

Potrivit ANM, în intervalul 07.20-10.20, în regiunile menționate se va așeza ceața, care va determina reducerea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri, fiind aşteptate şi depuneri de chiciură.

În aceste condiţii, poliţiştii le recomandă şoferilor să utilizeze pe toate categoriile de şosele, luminile de întâlnire şi de ceaţă, să se deplaseze cu vireză mică şi nu în ultimul rând să păstreze o distanţă de siguranţă mai mare faţă de autoturismul din faţă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe alexandria@adevarul.ro sau pe messenger adevarulalexandria@yahoo.com

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite