Târgul de carte şi-a deschis porţile fără cărţi pe rafturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de carte au la dispoziţie 9000 de titluri la târgul organizat în incinta fostului magazin Crinul. Acesta vine ca o alternativă la faptul că în municipiul Alexandria, centru universitar, nu mai există nici o librărie. Din păcate, cele 9000 de titluri cu care se laudă organizatorii nu au putut fi admirate încă din prima zi şi asta pentru că acestea n-au fost scoase din cutii.

N-avem librărie, dar avem târg de carte. După ce singura librărie din Alexandria şi-a golit definitiv rafturile, la sfârşitul anului 2011, nimeni nu s-a mai arătat interesat de deschiderea unei astfel de afaceri. Singurele variante pentru pasionaţii de cultură alexăndreni au rămas cele câteva standuri de ziare care vând cărţi, mediul online sau “caravana Adevărul” care pune la dispoziţie o ofertă largă de cărţi, tipărite de Editura „Adevărul Holding", la preţuri promoţionale.

Începând de astăzi şi până duminică, iubitorii de cultură sunt aşteptaţi în fostul magazin Crinul, la cel mai mare târg de carte, care a poposit la noi în oraş. Din păcate organizatorii şi-au dat cu stângul în dreptul încă din prima zi. Deşi deschiderea era anunţată pentru ziua de marţi, 13 martie, nici la ora 12.00, multe dintre cărţi nu erau aşezate pe rafturi. Aceştia şi-au motivat întârzierea prin faptul că personalul care trebuia să aşeze cărţile a demisionat şi i-a lăsat descoperiţi.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite