Victorie lejeră pentru baschetbalistele alexăndrene în faţa „panterelor roz”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Panterele roz" au fost sfâşiate de alexăndrence
"Panterele roz" au fost sfâşiate de alexăndrence

Victorie categorică pentru baschetbalistele alexăndrene în meciul de acasă contra celor de la BCM Danzio Timisoara. Fetele lui Mădălin Piperea s-au impus cu scorul de 71-47, reuşind astfel surpriza etapei.

Meci greu pe teren propriu pentru baschetbalistele de la CSBT Alexandria. Acestea au câştigat lejer unul dintre cele mai grele meciuri din acest tur de campionat contra celor de la BCM Danzio Timisoara.

image

„Panterele roz” veneau la Alexandria după parcurs fără greşeală: două victorii în Cupa şi patru în campionat, în vreme ce alexăndrencele ocupau penultimul loc în clasament, cu o singură victorie.

Cu toate acestea, teleormănencele nu au dat nici o şansă adversarelor controlând partida de la un capăt la celălalt. Fetele lui Mădălin Piperea au tranşat jocul încă din prima parte, intrând la pauză cu un avans de 15 puncte, 35 la 20. În partea a doua a meciului diferenţa a crescut, la finalul partidei tabela de marcaj arătând scorul de 71 la 47.

Cea mai bună marcatoare a alexăndrencelor au fost Chelsea Ann Lyons, cu 17 puncte, iar de la timişorence Tiffany Brown, cu 13 puncte.

În urma acestei victorii CSBT Alexandria acumulează 7 puncte şi urcă pe poziţia 12 a clasamentului.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite