Percheziţii în Teleorman. O grupare care făcea evaziune fiscală în afaceri cu maşini de lux a fost destructurată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţii au descins acasă la suspecţi
Mascaţii au descins acasă la suspecţi

Poliţiştii bucureşteni au efectuat, în această dimineaţă, mai multe percheziţii în judeţul Teleorman, dar şi în Capitală. Acestea au vizat destructurarea unei grupări infracţionale ai cărei membri sunt suspectaţi de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul achiziţiei intracomunitare.

O grupare din Teleorman care făcea evaziune fiscală în afaceri cu maşini de lux a fost anihilată în această dimineaţă de poliţişti. Încă de la primele ore ale dimineţii, poliţiştii, ajutaţi de trupele de intervenţie şi procurori au intrat în casele mai multor membri ai grupării.  Se pare că ei au prejudiciat bugetului consolidat al statului român cu o sumă estimată la aproximativ 2,6 milioane de lei.

„Poliţiştii bucureşteni pun în executare patru autorizaţii de percheziţie în Bucureşti şi în judeţul Teleorman. Acţiunea vizează destructurarea unei grupări infracţionale ai cărei membri sunt suspecţi de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul achiziţiei intracomunitare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Potrivit anchetatorilor, membrii grupării achiziţionau autoturisme de lux din spaţiul intracomunitar prin intermediul unor firme fantomă şi le revindeau apoi către persoane fizice, fără a plăti TVA-ul aferent acestor tranzacţii.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite