Atenție şoferi! Avertizare de ceață pentru judeţul Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferi, mare atenţie! Timp de opt ore, între orele 20:45 şi 3.00 dimineaţa, judeţul Teleorman se află sub o perdea de ceaţă densă care va pune probleme conducătorilor auto aflaţi în trafic. Pe drumuri, vizibilitatea este scăzută, izolat sub 50 de metri.

Meteorologii au avertizat că luni, până la ora 11.00, în Teleorman şi în mai multe judeţe din jumătatea de est a ţării va fi ceaţă, care va reduce vizibilitatea.

image

Ceaţa dă mari bătăi de cap şoferilor. Timp de opt ore, judeţul Teleorman se află sub o perdea de ceaţă densă care pune probleme conducătorilor autor aflaţi în trafic. Meteorologii au emis o avertizare de ceaţă, valabilă pentru aceeastă noapte, în intervalul orar 20.45 - 03.00.

Judeţele vizate de ceaţă sunt Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Giurgiu, Ilfov, Bucureşti şi zonele joase de relief din judeţele Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Buzău, inclusiv drumurile naţionale aferente şi autostrăzile A1 şi A2.

În aceste condiţii, spun poliţiştii, pentru evitatarea accidentelor rutiere, şoferii trebuie să evite depăşirile, să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să păstreze în mers o distanţă suficientă pentru a putea opri în condiţii de siguranţă.

image

Şi mâine ceaţa se va aşeza pentru judeţul nostru. Meteorologii au emis chiar un cod galben de ceață pentru ziua 3 noiembrie. Atât noaptea, cât și dimineața, pe spații extinse se prevede ceață, izolat cu vizibilitate de 200 de metri și mai puțin.

Totodată, deşi valorile termice vor marca o scădere, vremea rămâne mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar. Spre prânz soarele preia controlul asupra cerului şi ridică mercurul în termometre spre valori cuprinse între 15 grade în nordul ţării şi 17 de grade în sud.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

image
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite