Managerul Spitalului Judeţean a fost destituit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Spitalului Judeţean Teleorman, Florentina Cătrună a fost destituit. În ultimele zile tot mai multe controale au deranjat liniştea instituţiei spitaliceşti.  În cele din urmă, Consiliul de Administraţie al spitalului a decis ca managerul Florentina Cătrună să fie demis.

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria funcţionează, de ieri, fără şefi. Întreaga conducere a spitalului a fost destituită de către Consiliul de Administraţie pentru management defectuos. Printre capetele tăiate se găseşte şi unul dintre cei mai buni manageri, în opinia angajaţilor,  pe care i-a avut Spitalul Judeţean din Alexandria de la Revoluţie şi până astăzi, Florentina Cătrună.

Potrivit legii, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, în subordinea căruia se află spitalul, urmează să nominalizeze un al manager până la ocuparea postului prin concurs.

Locul Florentinei Cătrună va fi luat, mai mult ca sigur, de Daniela Pitiş, soţia directorului Tel Drum Petre Pitiş, un apropiat al preşedintelui Liviu Dragnea.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite