Bursa locurilor de muncă oferă teleormănenilor 348 locuri de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bursa începe la ora 9.30
Bursa începe la ora 9.30

Teleormănenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă îşi pot găsi un job la bursa locurilor de muncă. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează mâine, cu începere de la ora 9:30 “Bursa generală a locurilor de muncă”.

Persoanele interesate în identificarea unui loc de muncă, sunt invitate mâine, 27 aprilie 2012, începând cu ora 9:30, la Sala Polivalentă – Alexandria şi la sediul Agenţiilor locale din Roşiorii de Vede şi Turnu Măgurele, pentru a cunoaşte cât mai bine, cerinţele pieţei muncii, ofertele de muncă ale agenţilor economici din judeţ, sau să se reorienteze profesional spre meserii, cu posibilitate de angajare în viitor.

Până în prezent, un număr de 61 angajatori au depus situaţia locurilor de muncă vacante, totalizând astfel, 348 locuri de muncă. La nivelul judeţului Teleorman şi-au anunţat intenţia de participare la bursă aproximativ 40 de angajatori.

Şomerii vor putea alege dintre cele 23 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare, în domenii de activitate precum: industrial şi agricol.

Sunt disponibile 249 locuri de muncă pentru persoanele cu studii medii şi profesionale, în domenii de activitate precum: confecţii textile, construcţii civile, agricol, servicii şi comerţ, reparării şi întreţinerii maşinilor şi echipamentelor, prelucrarea lemnului, alimentaţie publică, fabricarea de mobilă şi tâmplărie PVC, asigurări, vânzări, etc.

Şi persoanele necalificate pot alege dintre cele 76 locuri de muncă în domenii precum: construcţii civile, confecţii textile, industrial, întreţinere clădiri, servicii, etc.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite