Pericol la volan! Şoferi băuţi, prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din ce în ce mai mulţi şoferi dau dovadă de inconştienţă
Din ce în ce mai mulţi şoferi dau dovadă de inconştienţă

Din ce în ce mai mulţi şoferi dau dovadă de inconştienţă, urcându-se la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. Îngrijorător este faptul că şi femeile abuzează de alcool şi se urcă la volan în stare de ebrietate. Cinci şoferi teleormăneni sunt acum cercetaţi penal după ce au fost prinşi băuţi la volan.

Poliţiştii de la Rutieră au ieşit în acest weekend pe şoselele din judeţ pentru a-i depista pe cei care conduc în stare de ebrietate. Printre şoferii puşi să sufle în etilotest poliţiştii au găsit 5 bărbaţi şi o femeie care au consumat alcool înainte de a urca la volan.

Unul dintre ei a fost tras pe dreapta de agenţii de poliţie pe raza comunei Buzescu. În momentul opririi autoturismului, poliţiştii au observat că un bărbat s-a mutat de pe scunul din faţă stânga, de la volanul autoturismului, pe bancheta din spate. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul a fost condus de N. Cătălin de 25 de ani din comuna Buzescu, care nu posedă permis de conducere şi care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie alcoolică de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sub influenţa băuturilor alcoolice a fost depistat şi I. Florinel de 30 de ani din Bucureşti. Mai grav este faptul că acesta, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Videle, a acroşat cu partea stângă a autoturismului o semănătoare tractată de un tractor condus din sens opus de P. Nicolae de 32 de ani din Videle, după care şi-a continuat deplasarea fiind oprit ulterior în trafic. În urma accidentului nu au rezultat victime omeneşti, doar pagube materiale. Testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în Videle, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus, pe D.J. 701, de T. Constantin de 24 de ani din comuna Tătărăştii de Jos. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul este proprietatea lui L. Bogdan de 25 de ani din aceeaşi localitate, care se afla în autoturismul pe care i l-a încredinţat pentru conducere lui T. Constantin, deşi cunoştea că acesta se află sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe numele susnumiţilor au fost întocmite dosare penale.

Poliţiştii din Roşiorii de Vede au depistat-o în trafic pe I. Monica de 21 de ani din municipiu conducând un autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Aparatul etilotest cu care a fost testată conducătoarea auto a indicat o concentraţie alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi situaţie s-a aflat şi B. Marius de 26 de ani din Bucureşti. Acesta a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Aparatul etilotest cu care a fost testat conducătorul auto a indicat o concentraţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite