1000 de alexăndreni vor beneficia de tichete sociale de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
1000 de alexăndreni vor beneficia de tichete sociale
1000 de alexăndreni vor beneficia de tichete sociale

Consilierii locali alexăndreni şi-au făcut pomană înainte de Paşte. Aceştia au aprobat, la iniţiativa primarului Victor Drăguşin, acordarea de tichete sociale pensionarilor, persoanelor singure sau familiilor al căror venit net pe membru de familie este sub 500 de lei lunar. Peste 1000 de alexăndreni vor beneficia de tichete socialie.

50 lei. Aceasta este valoarea tichetului social pe care îl vor primi de Paşte, dar şi de Crăciun, alexăndrenii al căror venit net pe membru de familie este sub 500 de lei lunar. Pentru sărbătoarea de Paşte, peste 1000 de alexăndreni au depus cereri pentru acordarea tichetelor sociale. Beneficiarii vor fi programaţi în aceste zile pentru ridicarea tichetelor.

Consiliul Local al Municipiului Alexandria a aprobat în ultima şedinţă, la propunerea primarului Victor Drăguşin, acordarea de beneficii de asistenţă socială sub formă de tichete sociale pentru pensionari, persoane singure sau familii care au în componenţă pensionari şi pentru persoanele singure şi familiile care nu dispun de resursele necesare pentru satisfacerea unui nivel de trai minimal. Valoarea tichetelor este 50 lei pe familie sau pe persoană singură şi se vor acorda cu ocazia sărbătorilor Pascale şi de Craciun şi sunt destinate achiziţionării de produse alimentare.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite