Unanimitate în Consiliul Local Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numărul consilierilor locali alexăndreni a scăzut de la 21 la 19 (foto arhivă)
Numărul consilierilor locali alexăndreni a scăzut de la 21 la 19 (foto arhivă)

Consilierii locali alexăndreni aprobă proiectele de hotărâre pe bandă rulantă. 40 de minute, de atât au avut nevoie consilierii alexăndreni pentru a aproba cele 25 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi la ultima şedinţă de Consiliu Local.

În ultima şedinţă a Consiliului Local Alexandria a fost linişte şi pace, iar proiectele au fost aprobate pe bandă rulantă. Cele 25 de proiecte aflate pe ordinea de zi au fost epuizate în doar 40 de minute. Odată cu demisia celor 5 democrat liberali, şedinţele de consiliu local au început să semeze izbitor de mult cu cele din Consiliul Judeţean. Preşedintele de şedinţă citeşte proiectul, iar consilierii votează în unanimitate.

Chiar şi cel mai critic consilier local la adresa primarului Victor Drăguşin, este vorba despre peremistul Nicolae Mârzan nu mai găseşte motive să intervină în dezbaterile din plenul şedinţelor. Mai mult decât atât, într-una dintre puţinele sale intervenţii din ultima şedinţă acesta i-a prezis actualului edil-şef, Victor Drăguşin un nou mandat de primar al urbei.

Cel mai important proiect de hotărâre a făcut referire la acordarea de beneficii de asistenţă socială sub formă de tichete sociale pensionarilor, dar şi familiilor cu un buget mai mic de 500 lei pe membru de familie din municipiul Alexandria. Despre acest subiect vom vorbi în zilele următoare.

Din cele 25 de proiecte aflate pe ordinea de zi, 22 au fost aprobate în unanimitate, iar 3 dintre ele au avut câte două abţineri din partea peremiştilor Mârzan şi Toader.

La finalul şedinţei, primarul Victor Drăguşin le-a prezentat consilierilor locali raportul de activitate pe anul 2011.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite