Război pe holul Spitalului de Urgenţă din Alexandria între două familii de ţigani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalul a continuat pe holul Unităţii de Primiri Urgenţe
Scandalul a continuat pe holul Unităţii de Primiri Urgenţe

Scandal uriaş, în această dimineaţă, pe holurile Spitalului de Urgenţă din Alexandria. Două familii de ţigani s-au certat ca la uşa cortului, după ce în prealabil se luaseră la bătaie cu pumnii şi picioarele, doi dintre romi fiind şi înjunghiaţi. Războiul a pornit din cauza unei relaţii de dragoste pe care o aveau copiii celor două clanuri. Totul s-a încheiat după intervenţia mascaţilor care i-au şi “premiat” pe

Bătaie sângeroasă între ţigani. 4 persoane, membre a două familii diferite s-au bătut cu pumnii, picioarele, iar la un moment dat au scos chiar şi cuţitele şi s-au tăiat. Motivul care a stat la baza scadalului este legat de relaţia sentimentală care există între copiii celor două familii, relaţie cu care mai marii neamului nu sunt de acord.

Războiul s-a terminat prost pentru una dintre famlii şi asta pentru că atât tatăl, cât şi fiul au fost internaţi în spital după ce au primit mai multe lovituri de cuţit. Dar conflictul a continuat şi pe holurile Spitalului Judeţean, doctorii fiind nevoiţi să solicite intervenţia mascaţilor pentru a-i calma pe scandalagii.

Jandarmii sosiţi la spital pentru calmarea spiritelor i-au amendat pe cei 4 cu amenzi în valoare de 2400 lei.

“Altercaţia a avut loc în această dimineaţă, la ora 5.00. Este vorba despre un conflict apărut între 4 persoane din două familii. În urma conflictului, două persoane, tată şi fiu, au fost internate în spital după ce au fost loviţi cu cuţitul. Poliţia a deschis un dosar penal pe numele celor doi agresori pentru loviri şi alte violenţe şi port fără drept de armă albă, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare victimelor pentru vindecare să se stabilească şi încadrarea juridică”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea.

Agresorii au fost identificaţi de poliţişti, iar dosarul a plecat la Parchet pentru soluţionare.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite