Grenadă defensivă descoperită în Gara de Est din Roşiorii de Vede

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alertă maximă în Gara de Est din Roşiorii deVede. În incinta gării a fost descoperită o grenadă defensivă neexplodată. În scurt timp, la faţa locului şi-a făcut apariţia o echipă pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman care a ridicat în siguranţă grenada. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

O grenadă defensivă a fost descoperită în Gara de Est din Roşiorii de Vede, iar pirotehnistii au ridicat-o în vederea dezamorsării. Grenada defensivă a fost descoperită de către unul dintre agenţii-șefi, de la Postul de Poliție T.F., în timp ce își executa tura de serviciu. Misiunea de identificare, ridicare, transportare și depozitare în vederea distrugerii a fost efectuată fără pagube materiale sau victime omenești.

“Principalele reguli ce trebuie respectate de către cetăţeni în cazul găsirii unor elemente de muniţie sunt: nu le atingeţi, nu le loviţi sau mişcaţi, nu le introduceţi în foc, nu încercaţi să demontaţi focoasele sau alte elemente componente, nu lăsaţi copiii să se joace cu asemenea componente, nu ridicaţi, nu transportaţi sau introduceţi muniţiile neexplodate în încăperi, locuinţe sau grămezi de fier vechi, iar în zona unde se presupune că ar exista muniţie neexplodată nu permiteţi accesul, nu faceţi focul şi nu executaţi lucrări de îmbunătăţiri”, ne-a declarat Gelu Dragomir, purtător de cuvânt al ISU Teleorman.

Dacă descoperiţi muniţii rămase neexplodate, anunţaţi cel mai apropiat post de poliţie sau Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al Jud. Teleorman – la numărul unic de urgenţă 112.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite