A vrut să voteze cu un act de identitate fals

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un bărbat din Giugiu s-a ales cu dosar penal după ce a vrut să voteze pe listele suplimentare din comuna Crângu, prezentând o carte de identitate pe care era aplicată o viză de reşedinţă falsă în această localitate.

Poliţiştii teleormăneni au întocmit dosar penal unui bărbat din judeţul Giurgiu care a solicitat să-şi exercite dreptul de vot pe lista suplimentară la o secţie de votare din comuna Crângu din Teleorman. Acesta a prezentat o carte de identitate pe care era aplicată o viză de reşedinţă în comuna Crângu.

Din verificări s-a stabilit că persoana respectivă nu figurează în baza de date cu reşedinţă în această localitate, motiv pentru care în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de utilizarea unui act de identitate nul sau fals.

În prezent se efectuează verificări cu privire la lipsa unor autocolante cu viză de reşedinţă, de la SPCLEP Turnu Măgurele, în baza unei sesizări depuse în ziua de 09.06.2012.

Rezultate alegeri locale 2012

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta judeţului Teleorman: rezultate alegeri locale, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro!

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite