E oficial! Teodor Niţulescu nu mai este prefect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teodor Niţulescu nu mai este prefectului judeţului Teleorman. Acesta a fost eliberat din funcţie, în această după-amiază, printr-o hotărâre de Guvern semnată de premierul Mihai Răzvan Ungureanu. Prerogativele de prefect au fost preluate de subprefectul Victoriţa Diaconu.

Prefectul judeţului Teleorman, Teodor Niţulescu a fost eliberat din funcţie, miercuri, printr-o hotărâre de Guvern semnată de premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

“Executivul a adoptat o serie de hotărări privind înlocuirea mai multor persoane care exercitau, cu caracter temporar sau definitiv, funcţiile publice de prefect sau subprefect. Încetarea exercitării funcţiilor publice de prefect sau subprefect s-a decis la cerere, ca urmare a faptului că persoanele care exercitau aceste funcţii vor candida la alegerile locale din 10 iunie 2012.

“Hotărârile adoptate astăzi de Guvern clarifică statutul pe care îl vor avea în campania electorală persoanele care ocupă funcţiile publice de prefect şi subprefect şi au ales să candideze la alegerile locale. Guvernul este consecvent deciziei asumate de a despărţi palierul administrativ de cel politic, în campania electorală”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

13 prefecţi şi suprefecţi, printre care şi Teodor Niţulescu au anunţat că vor renunţa la funcţii pentru a candida la alegerile locale din 10 iunie. Conform legislaţiei, ei au fost nevoiţi să demisioneze de la prefecturi.

Astfel, alături de reprezentantul judeţului Teleorman, considerat de ceva vreme candidatul PDL la preşedinţia Consiliului Judeţean, pe lista celor care vor să candideze se mai află prefecţii din: Prahova, Satu Mare, Mureş, Vrancea, Bacău, Giurgiu şi Sibiu.

Teodor Niţulescu a fost numit prefect de Teleorman la 1 octombrie 2009.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite