A băgat mâna în banii de pensii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poştaşul şi-a însuşit suma de peste 2.000 lei din gestiunea agenţiei
Poştaşul şi-a însuşit suma de peste 2.000 lei din gestiunea agenţiei

Un agent poştal din Alexandria s-a ales cu dosar penal după ce şi-a însuşit suma de 2.000 lei din gestiunea agenţiei. Acesta a falsificat datele de încasare de pe un număr de 41 chitanţe, menţionând o dată ulterioară datei reale a încasării. Astfel, banii nu au mai ajuns însă la adevăraţii destinatari, ci în buzunarul poştaşului, motiv pentru care acesta este acum cercetat pentru delapidare şi fals intelectual.

Un poştaş din Alexandria este cercetat penal sub aspectul comiterii de delapidare şi fals intelectual, după ce oamenii legii au ajuns la concluzia că acesta a falsificat mai datele de încasare de pe un număr de 41 chitanţe. Agentul poştal şi-a riscat libertatea şi locul de muncă pentru 2.066,09 lei.

„S. Minel de 43 ani din Alexandria, agent poştal, este cercetat de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor după ce şi-a însuşit suma de 2.066,09 lei din gestiunea agenţiei. Acesta a falsificat datele de încasare de pe un număr de 41 chitanţe, menţionând o dată ulterioară datei reale a încasării.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi a fost începută urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de delapidare şi fals intellectual”, ne-a declarat Adrian Ilicea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite