Poliţiştii teleormăneni solicită sprijinul pentru identificarea unor fete dispărute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii caută două tinere dispărute de la domiciliu
Poliţiştii caută două tinere dispărute de la domiciliu

Poliţiştii teleormăneni cer sprijinul cetăţenilor pentru identificarea a două tinere dispărute de la domiciliu. Prima dintre ele se numeşte Adriana, are 15 ani şi a dispărut în urmă cu o săptămână. Cea de-a doua are 28 de ani şi a dispărut în luna decembrie 2011, dar poliţiştii n-au reuşit încă să dea de urma ei.

Două tinere din Teleorman sunt căutate de poliţiei după ce nu au mai ajuns acasă de mai multe zile, iar familia nu a primit nici o veste din partea lor.

Adriana Mihaela Toboşaru, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliul său din comuna Plopii Slăviteşti, la data de 19 august 2012  şi nu a putut fi contactată de membrii familiei, care au reclamat dispariţia.

Adriana Mihaela Toboşaru

Disparitie domiciliu

La data dispariţiei era îmbrăcată cu fustă scurtă, bluză de culoare mov, încălţată cu sandale din material plastic de aceeaşi culoare mov. Fata are 1,65 m înălţime, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui şi păr şaten, lung.

Cea de-a doua, Elena Truţă Tifoti, în vârstă de 28 ani, a plecat de la domiciliul său din comuna Vedea, sat Dulceanca, în cursul lunii decembrie 2011 şi nu a putut fi contactată de membrii familiei, care au reclamat dispariţia. Ea are 1,65 m înălţime, constituţie atletică, faţa ovală, ochi albaştri şi păr şaten.

Elena Truţă Tifoti

Disparitie domiciliu

La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantalon din stofă de culoare maro, pluover cu guler de culoare galben, hanorac cu glugă culoare gri, încălţată cu adidas de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza informaţii despre aceseta sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman la telefon 0247/407.164 – Biroul Urmăriri sau să sune la telefonul de urgenţe – 112.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite