Poliţiştii teleormăneni se pregătesc de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii indisciplinaţi au fost sancţionaţi
Şoferii indisciplinaţi au fost sancţionaţi

80 la sută dintre poliţiştii teleormăneni vor fi pe stradă în perioada Sfintelor Sărbători de Paşte. Din păcate pentru şoferi, oamenii legii se aşteaptă ca în acele zile, pe Drumul European 70 de la Bucureşti – Alexandria- Roşiorii de Vede să fie ambuteiaje.

Numărul poliţiştilor teleormăneni va fi suplimentat în perioada sărbătorilor de Paşte. Dacă majoritatea vor sta în apropierea bisericilor pentru a preîntâmpina producerea de evenimente nedorite şi poliţiştii de la rutieră sunt pregătiţi să facă faţă ambuteiajelor care se vor crea pe DN 6 Bucureşti – Alexandria – Roşiorii de Vede.

Politiştii de la rutieră vor acţiona în special pentru fluidizarea traficului, dar şi pentru prevenirea încălcării normelor de circulaţie pe drumurile publice.
“Acţiunile întreprinse în perioada 06 – 16 aprilie au drept scop realizarea siguranţei cetăţenilor, prevenirea victimizării acestora şi asigurarea securităţii patrimoniului, public sau privat. Într-un procent de 80 la sută, poliţiştii teleormăneni vor acţiona pe raza întregului judeţ pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranţă civică în această perioadă”, a declarat şeful Inspectoratului, Iulian Ciorobescu.

Nici poliţiştii de la rutieră nu vor avea viaţă uşoară în zilele următoare. Pentru că se aşteaptă la ambuteiaje, oamenii legii vor fi la datorie pe cele mai importante şi frecventate drumuri din judeţ.

„Vom suplimenta echipaje pe toate drumurile, în special pe DN6. Şi în Alexandria vor fi echipaje de poliţie, iar dacă va fi nevoie vom da semafoarele pe galben intermitent pentru a dirija circulaţia”, a mai spus Ciorobescu.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite