FOTO Alexăndrenii au fost impresionaţi de dotările poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziua Politiei Romane - Teleorman
Ziua Politiei Romane - Teleorman

Acţiunile care marchează Ziua Poliţiei Române au continuat astăzi, pe platoul de la Finanţele Publice, unde s-au desfăşurat activităţi asemănătoare Zilei Porţilor Deschise. Trecătorii au putut să vadă echipamente şi aparatură specifică desfăşurării activităţii poliţiştilor, dar şi o expoziţie de câini poliţişti.

Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, alexăndrenii, dar în special copiii care au trecut prin centrul municipiului au văzut pe viu ce înseamnă un radar, cum arată o armă şi au făcut cunoştinţă şi cu vedetele IPJ Teleorman, câinii poliţişti.

Platoul din faţa Finanţelor Publice din Alexandria a răsunat în această dimineaţă de sirenele maşinilor de poliţie. Din fericire, nu a fost vorba despre vreo intervenţie a oamenilor legii, ci doar o prezentare a echipamentelor din dotare. Sutele de copii care au venit să vadă dotările de care dispun lucrătorii Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, dar şi ai Serviciului de Intervenţie Rapidă, s-au lăsat cu greu duşi acasă.

Ziua Politiei Romane - Teleorman

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

“În continuarea activităţilor desfăşurate cu ocazia Zilei Poliţiei Române, IPJ Teleorman a organizat o expoziţie cu tehnica pe care o are în dotare. Cu acest prilej, participanţii au ocazia să vadă pe viu modul în care poliţia acţionează. La expoziţie am adus două maşini de intervenţie rapidă, laboratorul criminalistic pentru prelevarea probelor ADN, o maşină de poliţie rutieră şi colegii noştri canini”, a declarat Şeful Inspectoratului de Poliţie al judeţului Teleorman, Iulian Ciorobescu.

Atracţia evenimentului au fost cei trei câini poliţişti, care le-a arătat celor mici că ştiu să patruleze sau să latre la comandă.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite