Şeful Poliţiei Teleorman a fost avansat în grad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şeful Poliţiei Teleorman, Iulian Ciorobescu a devenit comisar-şef
Şeful Poliţiei Teleorman, Iulian Ciorobescu a devenit comisar-şef

De ziua lor, 137 de poliţişti teleormăneni au fost înaintaţi în grad. Printre aceştia s-a aflat şi şeful Inspectoratului Poliţiei Judeţene Teleorman, Iulian Ciorobescu, dar şi şeful Biroului Rutier Teleorman, Mihai Matei. Ambii au mai căpatat o steluţă, iar acum, cu cele trei, au devenit “comisar-șef de poliție”.

137 de poliţişti teleormăneni au fost înaintaţi în grad într-un cadru festiv. Cu această ocazie a avut loc şi premierea poliţiştilor care s-au remarcat în activităţile sportive.

“În ziua de 23 martie, în cadrul unei şedinţe festive la sediul IPJ Teleroman, 137 de poliţişti au fost avansaţi la gradul professional următor, trei dintre aceştia, un ofiţer şi doi agenţi de poliţie, fiind avansaţi înaintea îndeplinirii stagiului minim”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea.

137 de poliţişti teleormăneni au fost avansaţi în grad

Printre cei 137 de poliţişti s-a aflat şi şeful Inspectoratului Poliţiei Judeţene Teleorman, Iulian Ciorobescu. Acesta a fost vizibil stângenit de momentul în care a trebuit să-şi citească propriul nume, dar exact ca ceilalţi colegi şi-a primit epoleţii, pe care sunt brodate cele trei stele pentru gradul de comisar-şef.

image

Tot la gradul de comisar-şef a fost avansat şi şeful Biroului Rutier Teleorman, Mihai Matei. Cu acest prilej au fost premiaţi şi 12 poliţişti care s-au remarcat în activităţile sportive: şah, tenis de masă şi atletism.

În urmă cu două luni majoritatea şefilor erau ridicaţi în grad, astăzi sunt retrogradaţi din funcţii

Evenimentul a fost organizat cu ocazia împlinirii a 190 de ani de la atestarea Poliției Române moderne.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite