A vrut să se sinucidă aruncându-se de pe podul Vedea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-a aruncat în gol de pe podul Vedea
S-a aruncat în gol de pe podul Vedea

S-a aruncat în gol de pe podul Vedea, iar acum este în strare critică la spital. Un bărbat de 38 de ani din Alexandria a vrut să-şi pună capăt zilelor, dar s-a ales cu multiple traumatisme şi contuzii. Se pare că motivele care au stat la baza acestui gest nebunesc sunt sentimentale.

Un bărbat de 38 de ani din Alexandria a dorit să-şi încheie socoteala cu viaţa într-un mod brutal. Ieri după-amiază, cu doar câteva minute înainte de ora 16.00, bărbatul de 38 de ani pe nume George O., s-a aruncat de pe podul râului Vedea situat la ieşirea din Alexandria. Şoferii care treceau prin zonă au sunat în grabă la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa producerea evenimentului. La faţa locului şi-a făcut apariţia într-un timp foarte scurt un echipaj SMURD. La sosirea paramedicilor bărbatul era în stare de inconştienţă.

Medicii de la Spitalul de Urgenţă din Alexandria ne-au declarat că tânărul a suferit multiple traumatisme şi contuzii, iar starea de sănătate este una foarte gravă.

Deocamdată nu se cunosc cauzele pentru care bărbatul a vrut să-şi pună capăt zilelor, dar vecinii spun că ar fi trecut recent printr-o depresie sentimentală.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite