FOTO GALERIE Carambol între un autoturism şi o Ambulanţă. Victimă: un pieton!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident rutier soldat cu victime colaterale la intersecţia străzilor Bucureşti cu Libertăţii din Alexandria. O şoferiţă neatentă nu a acordat prioritate de trecere la schimbarea direcţiei de mers unei ambulanţe şi a fost izbită în plin de aceasta. În urma impactului, ambulanţa a ajuns pe trotuar, moment în care a lovit o femeie care aştepta culoarea verde a semaforului.

Un accident rutier în care a fost implicată o ambulanţă a avut loc aseară în Alexandria. O şoferiţă neatentă nu a acordat prioritate salvării care transporta un pacient la Bucureşti.

Şoferul de pe ambulanţă şi martorii la accident povestesc că maşina avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, însă şoferul vinovat de accident spune că nu e sigur de asta şi oricum a văzut-o prea târziu în intersecţie.

image

Izbitura a fost atât de puternică încât ambulanţa a fost proiectată pe trotuar, acolo unde a lovit un pieton, o femeie, care aştepta culoarea verde a semaforului, în dreptul trecerii de pietoni.

Medicii de pe ambulanţa implicată în accident i-au acordat primele îngrijiri medicale femeii. În scrut timp la faţa locului şi-a făcut apariţia o a doua ambulanţă care a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru investigaţii.

După aproape 30 de minute o altă ambulanţă a ajuns la locul accidentului şi a preluat pacientul din salvarea implicată în accident pe care l-a transportat tot la Spitalul Judeţean din Alexandria.

Şoferiţa vinovată s-a ales cu permisul de conducere suspendat, iar pe numele ei va fi deschis şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe alexandria@adevarul.ro sau pe messenger adevarulalexandria@yahoo.com sau la numărul de telefon 0729.729.361

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite