134 teleormăneni şi-au găsit o slujbă la bursa locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1000 de teleormăneni au trecut astăzi pragul bursei locurilor de muncă. Din păcate, doar 134 dintre aceştia şi-au găsit un job. Cei mai mulţi fiind persoanele cu studii superioare.

Teleormănenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi-au putut găsi un job la bursa locurilor de muncă. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman a organizat astăzi, cu începere de la ora 9:30, “Bursa generală a locurilor de muncă”.

Peste 1000 de teleormăneni au trecut pragul bursei locurilor de muncă. Ca urmare a participarii la bursă, 134 persoane au fost încadrate pe loc în muncă. Dintre aceştia, 76 persoane cu studii medii şi profesionale, în domenii de activitate precum: servicii şi comerţ, economic, confecţii textile, construcţii civile, pază şi ordine publică.

5 persoane cu studii superioare, în meserii/ocupaţii ca: director, consilier dispecer, inginer mecanic şi 53 persoane necalificate, în domenii de activitate precum: construcţii civile, confecţii textile, agricol, pază clădiri.

De asemenea, au fost selectate 136 de persoane la nivelul judeţului, în urma susţinerii unui interviu, în cadrul bursei, cu scopul încadrării în muncă, rezultatele fiind centralizate de A.J.O.F.M Teleorman, la o lună de la data desfăşurării acestei burse.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite