280 de locuri de muncă pentru persoanele care doresc să lucreze în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salarii de 800 de euro pe lună la cules
Salarii de 800 de euro pe lună la cules

Nemţii au nevoie de români care să culeagă sparanghel, căpşuni, dar şi de bucătari, ospătari şi cameriste. Cei acceptaţi să lucreze munci necalificate vor fi plătiţi cu 800 euro net/lună, cazare şi masă gratuită. Pentru celelalte oferte salariile sunt între 1.200 şi 2.000 euro brut/lună.

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în perioada următoare, o bursă a locurilor de muncă în domeniile agricol, hotelier şi gastonomic, din Germania. Sunt oferite 70 de locuri la culesul produselor agricole (sparanghel, căpşune) şi 150 de locuri pentru vânzarea produselor agricole, pentru femei şi bărbaţi care posedă experienţă în agricultură şi condiţie fizică bună.

Cei care vor desfăşura activitatea de cules trebuie să aibă cel puţin cunoştinţe de bază de limba germană, iar pentru pentru cei care vor lucra la vânzarea produselor cunoştinţele de limbă germană trebuie să fie extinse. Salariul oferit este de 800 euro net pe lună, după reţinerea asigurărilor sociale, impozit, cazare şi masă. Timpul de lucru este de 40-50 de ore pe săptamână, iar angajarea se face pentru perioada aprilie - iunie.

De asemenea sunt oferite un număr de 60 de posturi în meserii precum: bucătar, cameristă, ospătar, ajutor în bucătărie şi ajutor în gastronomia de sistem, pentru persoane cu calificare profesională încheiată sau experienţă în domeniile gastronomic şi hotelier. Solicitanţii trebuie să deţină cunoştinţe de limba germană de bază, nivel B1/B2, pentru personalul auxiliar şi cunoştinţe extinse nivel C1/C2 pentru personalul de specialitate, experienţa profesională constituind un avantaj. Angajarea se face pentru perioada mai - noiembrie. Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit este de 1200-1500 euro brut pe lună, pentru personalul auxiliar şi 1500-2000 de euro brut pe lună pentru personalul de specialitate.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa A.J.O.F.M Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite