O femeie a murit carbonizată în propria locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
o lumânare a provocat tragedia
o lumânare a provocat tragedia

Marţi, au fost trei ceasuri rele pentru o bătrână din Teleorman, care a ars de vie în propria locuinţă. Din primele verificări se pare că incendiul a fost provocat de o lumânare lăsată nesupravegheată.

Şi-a găsit sfârşitul în flăcările care au cuprins locuinţa în care se afla. Femeia dormea atunci când casa i-a luat foc.

“Azi-noapte, o persoană de 78 de ani din comuna Necșești, și-a pierdut viața din cauza incendiului izbucnit la locuința sa. Alertați de acest eveniment pe numărul unic de urgență 112, la ora 22.35, pompierii roșioreni s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. La sosirea echipajelor de intervenție, focul se manifesta violent la întreaga casă de locuit și la un șopron, cu posibilitatea extinderii la anexele gospodărești și locuințele din apropiere”, ne-a declrat Gelu Dragomir, purtător de cuvânt al ISU Teleorman.

După aproximativ o oră, incendiul a fost localizat și lichidat de către pompieri. Din cercetările efectuate la fața locului reiese faptul că proprietara a aprins înainte de culcare o lumânare, pe care a lăsat-o nesupravegheată pe masă, într-o cană de plastic, aceasta generând în cele din urmă incendiul. Bătrâna a fost surprinsă de flăcări și nu a mai putut ieși din casă, unde a fost găsită decedată de către membrii echipajului de intervenție.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alexandria, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite