Şomerii au o şansă de angajare la bursa locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bursa începe la ora 9.30
Bursa începe la ora 9.30

Teleormănenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă îşi pot găsi un job la bursa locurilor de muncă. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează pe 27 aprilie, cu începere de la ora 9:30 “Bursa generală a locurilor de muncă”.

Persoanele interesate în identificarea unui loc de muncă, sunt invitate vineri, 27 aprilie 2012, începând cu ora 9:30, la Sala Polivalentă – Alexandria şi la sediul Agenţiilor locale din Roşiorii de Vede şi Turnu Măgurele, pentru a cunoaşte cât mai bine, cerinţele pieţei muncii, ofertele de muncă ale agenţilor economici din judeţ, sau să se reorienteze profesional spre meserii, cu posibilitate de angajare în viitor.

Bursa locurilor de muncă este o metoda de facilitare a contactelor dintre angajatori şi persoanele aflate în căutarea activă a unui loc de muncă.

A.J.O.F.M Teleorman, invită, atât agenţii economici interesaţi să depună oferta locurilor de muncă vacante sau cererea de organizare a programelor profesionale la sediile Agenţiilor locale, cât şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, în vederea luării unei decizii, cu privire la cariera profesională.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite