“Cu viaţa mea apăr viaţa” şi-a desemnat câştigătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de elevi de la mai multe şcoli şi licee din Teleorman s-au întrecut la faza judeţeană a concursului de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa”. Elevii Liceului Teoretic „Constantin Noica” din Alexandria şi ai Şcolii Generale „Mihai Viteazul” sunt marii câştigători ai întrecerii.

Faza judeţeană a concursului „Cu viaţa mea apăr viaţa” organizat de ISU Teleorman, şi-a desemnat câştigătorii.

Concursul a cuprins două probe - una teoretică, constând în rezolvarea unui chestionar cu 30 de întrebări pe teme de protecție civilă, și una practică contracronometru, unde concurenții  au trebuit să transporte asistat un accidentat aşezat pe targă pe  o distanţă de 50 m și să deplaseze cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat.

În urma contabilizării punctajelor obţinute, clasamentul se prezintă astfel: la categoria şcoli locul I a revenit Școlii Generale „Mihai Viteazul” din Alexandria. Pe treapta a doua a podiumului au urcat elevii Şcolii Generale „Miron Radu Paraschivescu” din Zimnicea, air ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de şcolarii de la „Mihai Eminescu” din Roșiorii de Vede. A fost acordată şi o menţiune pentru elevii Școlii Generale Nr. 1 din Videle.

În privinţa liceelor lucrurile au fost simple. Gloria, adică locul I a fost ocupat de elevii Liceului Teoretic „Constantin Noica” din Alexandria, iar faima, locul secund, de cei ai Liceului Teoretic Zimnicea II.

Pe lângă diplomele obținute, concurenţii au fost recompensat și cu premii în bani, oferiți de către Consiliul Județean Teleorman, astfel: locul I – 300 de lei, locul II – 250 de lei, locul III – 200 de lei și mențiunea 150 de lei.

Întrecerea s-a desfăşurat pe stadionul Grupului Școlar Tehnic din Alexandria (Rulmentul).

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite