Avem un nou subprefect. Victoriţa Diaconu a fost schimbată din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Subprefectul Victoriţa Diaconu a fost schimbat din funcţie. Locul acesteia a fost luat, tot de o doamnă, este vorba despre Carmen Daniela Dan. Decizia de înlocuire a fost luată de premierul României, Victor Ponta şi intră în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial.

Noul subprefect al judeţului Teleorman este Carmen Daniela Dan. Acesta îi ia locul Victoriţei Diaconu, în urma unei decizii a premierului României, Victor Ponta.

Carmen Daniela Dan este noul subprefect al judeţului

Daniela Carmen Dan

„Primul-ministru Victor Ponta a semnat o serie de decizii privind: - aplicarea mobilităţii pentru doamna Diaconu Victoriţa din funcţia publică de subprefect al judeţului Teleorman în funcţia publică de inspector guvernamental; - exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Teleorman de către doamna Dan Carmen Daniela. Deciziile primului-ministru intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial al României”, se arată într-o informare a Guvernului României.

Daniela Carmen Dan a ocupat funcţia de director în cadrul Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite