Ziua jurămintelor! Subprefectul Carmen Daniela Dan a fost instalant în funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judeţul Teleorman are un nou subprefect
Judeţul Teleorman are un nou subprefect

Noul subprefect al judeţului Teleorman, Carmen Daniela Dan a depus în această după-amiază jurământul de investitură. Programată iniţial pentru ora 15:00, festivitatea de depunere a jurământului s-a amânat cu mai bine de jumătate de oră din cauza preşedintelui Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Nicolae Dragnea care a întârziat.

Noul subprefect al judeţului Teleorman, Carmen Daniela Dan a depus în această după-amiază jurământul. În urmă cu 4 zile, primul ministru al României, Victor Ponta a semnat decizia de încetare a mandatului fostului subprefect, Victoriţa Diaconu şi înlocuirea acesteia cu Daniela Carmen Dan.

Vizibil emoţionată şi cu lancrimi în ochi, noul subprefect a ţinut să precizeze că „începând de astăzi în Prefectura Teleorman este o echipă care îşi va asuma cu responsabilitate şi transparenţă politicile Guvernului Ponta”.

Judeţul Teleorman are un nou subprefect

„Acest mandat mă încarcă de responsabilitate. Vreau să le mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi mi-au acordat acest mandat. Vă asigur că Instituţia Prefectului, cu aportul meu, va reprezenta un reper de stabilitate şi legalitate în relaţiile cu instituţiile deconcentrate, cu autorităţile publice din judeţ şi nu în ultimul rând cu cetăţenii judeţului”, a spus proaspătul subprefect, Carmen Daniela Dan.

De la depunerea jurământului noului subprefect nu a lipsit nici preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Nicolae Dragnea. Acesta nu a făcut doar act de prezenţă, ci a şi luat cuvântul. Cu această ocazie, Liviu Dragnea i-a îndemnat pe funcţionarii celor două instituţii, Prefectură şi Consiliul Judeţean, să reia colaborarea şi să lase orgoliile la o parte.

Judeţul Teleorman are un nou subprefect

„Sunt convins că Guvernul a făcut o alegere bună prin numirea doamnei Daniela Carmen Dan. Sunt de asemenea convins că va face o echipă bună cu domnul prefect, Zorinel Niculcea. Este foarte important acest lucru pentru că de buna funcţionare a Prefecturii depinde fiecare instituţie publică din acest judeţ. Daca prefectul şi subprefectul se înţeleg atunci administraţia locală va avea de câştigat. Sper ca această instutuţie să înţeleagă că principalul obiectiv al ei este să ajute instituţiile publice să respecte legea, iar acolo unde nu se respectă legea să intervină. Sper ca această instituţie să termine odată pentru totdeauna cu abuzurile practicate împotriva unora sau altora”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea.

Daniela Carmen Dan a ocupat funcţia de director în cadrul Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite