Casă incendiată din răzbunare sau invidie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

O femeie plecată la muncă în Italia a rămas fără un acoperiş deasupra capului după ce, persoane rămase încă neidentificate, din răzbunare, invidie sau doar pentru a face rău i-au incendiat locuinţa. Intervenţia pompierilor a fost extrem de dificilă din cauza vântului puternic care întreţinea focul.

A plecat la muncă în Italia să câştige un ban, dar mare parte din averea strânsă în ţară s-a făcut scrum. Este povestea Mariei, o femeie din  comuna Bragadiru, care a fost anunţată de rude că un incendiu a izbucnit la casa “părăsită” de aceasta.

Pompierii zimniceni au fost alertați pe numărul unic de urgență 112, la ora 03.40, de către un cetățean din localitate. La fața locului s-au deplasat imediat un echipaj de pompieri militari și un echipaj de pompieri civili din cadrul Serviciului voluntar pentru situații de urgență al comunei Bragadiru, cu câte o autospecială de lucru cu apă și spumă. La sosirea acestor forțe, focul se manifesta violent la acoperișul locuinței, cu posibilitatea extinderii acestuia la locuințele din apropiere, din cauza vântului puternic. După aproximativ două ore, intervenția a fost finalizată, fiind evitată extinderea incendiului la bunurile materiale din apropiere.

În urma cercetărilor efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu s-a ajuns la concluzia că focul a fost pus intenționat de către persoane necunoscute, casa fiind nelocuită deoarece proprietara este plecată în Italia.

Cazul a fost preluat de către poliție pentru efectuarea cercetărilor ce se impun și depistarea autorului. Nu au fost înregistrate victime.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite