Piromanii îşi fac de cap prin Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două case şi anexele gospodăreşti ale alteia s-au făcut scrum după ce au fost incendiate intenţionat. Toate cele trei atacuri au avut loc la o diferenţă de 3 zile unul faţă de cealalt. Poliţia a intrat pe fir şi face verificări pentru a-i prinde pe piromani.

Folosirea intenționată a sursei de aprindere de către o persoană necunoscută pare a fi cauza probabilă a incendiului izbucnit azi-noapte, în jurul orei 2.00, în gospodăria unei femei din comuna Scurtu Mare.

La sosirea pompierilor focul se manifesta violent la depozitul de furaje, la depozitul de lemne, la 9 anvelope de tractor și la o autoutilitară TV, cu posibilitatea propagării la locuințele și anexele gospodărești din vecinătate.

Pompierii s-au luptat mai bine de patru ore pentru stingerea incendiului, iar în cele din urmă focul a fost localizat și lichidat. Din fericire, la acest eveniment nu s-au înregistrat victime.

La sfârşitul săptămânii trecute, o femeie plecată la muncă în Italia a rămas fără un acoperiş deasupra capului după ce, persoane rămase încă neidentificate, din răzbunare, invidie sau doar pentru a face rău i-au incendiat locuinţa.

În urmă cu trei zile un caz similar a avut loc şi în Roşiorii de Vede.

Cazurile au intrat în atenția poliţiei.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite