21 dosare penale pentru furt de energie electrică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
21 de dosare penale pentru furt de energie electrică
21 de dosare penale pentru furt de energie electrică

Mai multe persoane din comunele teleormănene Brânceni şi Smârdioasa au fost prinse de poliţişti că fură energie electrică. Acţiunea, desfăşurată în colaborare cu angajaţi ai electrica şi jandarmi, s-a finalizat cu întocmirea a 21 dosare penale.

Zeci de oameni ai legii, însoţiţi de jandarmi, mascaţi şi reprezentanţi ai electrica au ieşit pe teren, pentru a-i prinde pe cei care încală legea. La Brânceni şi smârdioasa, mai mulţi locuitori ai comunei au fost depistaţi că s-au branşat ilegal la reţeaua de furmizare a curentului. În aceste condiţii, su fost întocmite 21 de dosare penale pentru furt de energie electrică.

“Poliţiştii teleormăneni au organizat o acţiune în comuna Smârdioasa. Alături de poliţişti (de ordine publică, investigare a fraudelor, investigatii criminale, poliție rutieră, criminalistică şi intervenție rapidă), la acţiune au participat şi reprezentanţi ai furnizorului de electricitate. Au fost depistate opt cazuri în care proprietarii sustrăgeau energie electrică, fiind racordaţi direct la reţeaua de energie fără contor şi contract cu societatea furnizoare”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea.

O acţiune similară a fost organizată şi desfăşurată în ziua de 28.02.2012 în comuna Brânceni, în urma căreia au fost prinse alte 13 persoane care sustrăgeau energie electrică în acelaşi mod. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale, care vor fi soluţionate prin Parchet.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe alexandria@adevarul.ro sau pe messenger adevarulalexandria@yahoo.com

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite