La furat de cablu telefonic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cablul telefonic e la mare căutare printre hoţi
Cablul telefonic e la mare căutare printre hoţi

Cinci tineri şi-au distrus viaţa după ce au vrut să facă rapid rost de bani într-un mod necinstit. Din păcate pentru ei aventura s-a terminat repede fiind prinşi şi încarceraţi pentru infracţiunea de furt calificat.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la furtul de cablu telefonic de pe stâlpii aflaţi în comuna Slobozia Mândra. La faţa locului s-a stabilit că a fost sustras cablu pe o lungime de 300 metri.

În urma invstigaţiilor şi verificărilor efectuate, au fost identificaţi suspecţii, P. Cosmin de 22 ani, D. Constantin de 18 ani, R. Vasile de 22 ani, toţi din comuna Saelele, şi C. Robert de 19 ani din Turnu Măgurele. Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că primii doi dintre suspecţi, împreună cu un alt tânăr, F. Titi de 20 ani din comuna Saelele au mai sustras cablu telefonic, în urmă cu două nopţi, din aceeaşi localitate.

Toate cele cinci persoane au fost reţinute pentru 24 de ore şi introduse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite