Percheziţii în Teleorman. Sunt căutaţi suspecţi de fraude economice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

3 percheziţii au avut loc în această dimineaţă în judeţul Teleorman, pentru destructurarea unei grupări specializate în infracţiuni economice. Cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate în vederea cercetărilor documente contabile, tehnică de calcul, dispozitive de stocare electronică a informaţiilor. 4 persoane suspecte au fost conduse la sediul IPJ Teleorman pentru audieri.

În această dimineaţă au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare la locuinţele unor suspecţi din Alexandria şi comuna Dobroteşti, în cadrul unei acţiuni a poliţiştilor teleormăneni pentru combaterea fraudelor economice.

Cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate în vederea cercetărilor documente contabile, tehnică de calcul, dispozitive de stocare electronică a informaţiilor. De asemenea, persoanele suspecte au fost conduse la sediul IPJ Teleorman pentru audieri.

Patru persoane sunt cercetate într-o cauză aflată în lucru la Serviciul de Investigare a Fraudelor, sub aspectul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, fals, uz de fals şi fraude informatice.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă tribunalul Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite