Înlocuiri în deconcentratele teleormănene. Finanţele Publice au un nou şef

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi schimbări de conducere la nivelul instituţiilor deconcentrate au loc chiar astăzi în Alexandria. Lefterie Comănescu, fostul director executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Teleorman, mutat la Vamă revine pe scaunul de şef la Finanţe.

Finaţele Publice Teleorman au, începând de astăzi, o altă conducere. Printr-un ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, la conducerea DGFP Teleorman revine Lefterie Comănescu.

„Începând cu data de 22 mai 2012 prin Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 735/2012 revine la conducerea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Judeţului Teleorman domnul Lefterie Comănescu, ca urmare a încetării detaşării dumnealui la Direcţia Judeţeană de Accize şi Operaţiuni Vamale Teleorman”, se arată într-un comunicat al Finanţelor.

Lefterie Comănescu a fost detaşat la Vamă în urmă cu jumătate de an. Mutare a venit în urma scandalului cu dările de la fabrica de rulmenţi Koyo, care au ajuns trei ani la rând în visteria Primăriei Turnu Măgurele.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite