Jandarmii teleormănenii s-au bătut cu „ultraşii” alexăndreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Desfăşurare impresionantă de forţe pe stadionul municipal din Alexandria. Din fericire nu a fost vorba decât despre un exerciţiu demonstrativ al jandarmilor teleormăneni pentru asigurarea măsurilor de ordine cu ocazia competiţiilor sportive.

Jandarmii teleormăneni au intervenit în forţă peste „ultraşii violenţi” adunaţi pe stadionul municipal din Alexandria. Din fericire nu a fost vorba decât despre un exerciţiu, poate şi pentru că echipa de fotbal a oraşului nu mai are de ani buni „ultraşi” din cauza lipsei de performanţă.

În cadrul exerciţiului au fost prezentate activităţi specifice de efectuare a accesului în arena sportivă, controlul corporal preventiv, controlul bagajelor, modul de acţiune pentru interzicerea pătrunderii persoanelor neautorizate pe suprafaţa de joc, evacuarea individuală precum şi evacuarea unor grupuri de suporteri care tulbură ordinea în incinta arenei sportive.

„Antrenamentul a vizat modul de acţiune al  jandarmilor şi poliţiştilor locali în zona stadionului pentru afluirea/defluirea spectatorilor, executarea controlului corporal preventiv şi menţinerea ordinii publice în proximitatea locului de desfăşurare”, ne-a declarat Gabriel Bohatereţ, purtător de cuvânt al IJJ Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite