Finanţiştii din Teleorman iau lecţii despre cum se face executarea silită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţişti din 19 judeţe, printre care şi Teleorman iau lecţii la Focşani despre cum se face executarea silită. Lectorii cursului sunt specialişti din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală - Direcţia Generală de Reglementare a colectării creanţelor bugetare.

Începând de ieri şi continuând şi astăzi, la Centrul Zonal Focşani al Şcolii de Finanţe Publice şi Vamă se desfăşoară cursul cu tema „Darea în plată. Executarea silită a titlurilor executorii provenite de la alte instituţii publice. Declararea stării de insolvabilitate". Cursul se adresează persoanelor cu atribuţii în activitatea executare silită de la nivelul direcţiilor finanţelor publice judeţene din 19 judeţe, printre care şi Teleorman.

Agenda cursului cuprinde procedura de declarare a stării de insolvabilitate a debitorilor, persoane fizice şi juridice, ale căror venituri ori bunuri au o valoare mai mică decât obligaţiile fiscale de plată ori nu au venituri ori bunuri urmăribile; punerea în executare a titlurilor executorii provenite de la alte instituţii publice; calculul de accesorii/dobânzi aferente titlurilor executorii provenite de la alte instituţii publice.

Participaţii la curs au obligaţia diseminării informaţiilor primite către colegii cu atribuţii în domeniu din cadrul direcţiei de care aparţin.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe alexandria@adevarul.ro sau pe messenger adevarulalexandria@yahoo.com sau la numărul de telefon 0729.729.361

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite